B2C Manutention is een specialist in de verkoop van tractoren, heftrucks en andere nieuwe of gereviseerde uitrustingen.

Er zijn verschillende financieringsmogelijkheden voor deze apparatuur, inclusief langetermijnverhuur.

Verkoop van heftrucks en gebruikte apparatuur,   opgeknapt

Om betrouwbare en beveiligde apparatuur aan te bieden,  B2C-behandeling gebruikt gebruikte apparatuur opnieuw om ze te verkopen. Het herverpakken op B2C, het is een echt werk aan de mechanica van het apparaat, en natuurlijk interventies op zijn interne en externe aspecten.
De garantie omvat de verkochte apparatuur en onderdelen, van 3 tot 6 maanden of van 150 tot 300 uur als eerste termijn bereikt.

Verkoop van heftrucks en nieuwe apparatuur

Tractoren : Wij zijn distributeurs van het Franse merk Charlatte , dat wereldwijd wordt erkend in de spoorweg- en luchthavenwereld. Het is een betrouwbaar materiaal dat een breed spel biedt. B2C kent ze goed omdat we sinds 2009 een vloot van meer dan 50 tractoren onderhouden op verschillende SNCF-sites.

Heftrucks: Wij bieden de merken van Yale en Un Forklift die de beste prijs / kwaliteit verhouding bieden gedurende de levensduur van de apparatuur.

  • De aanschafkosten komt overeen met de initiële investering
  • De kosten van onderhoud : buiten de aanschafprijs worden de totale kosten van een vrachtwagen berekend over de levensduur van de vrachtwagen, vaak meer dan 10 jaar. Onderhoudskosten (onderdelen, arbeid en reizen) vinden plaats aan het einde van de garantieperiode, meestal het derde jaar.

Het kopen van een nieuwe uitrusting bij B2C is gegarandeerd de beste eigendomskosten :

  • Wanneer u koopt: u betaalt de juiste prijs
  • Einde garantie: u geniet van zeer concurrerende prijzen op onderdelen en onderhoudsfacturen (vast en gecontroleerd in het geval van onderhoudscontract)

U.N Forklift en YALE merken voor nieuwe heftrucks

Het merk U.N Forklift ( Amerikaans-Chinees) heeft zichzelf bewezen in Engeland en Polen voordat het op de Franse markt arriveerde. Het ontwerp is Amerikaans en de vervaardiging is Chinees. Dus, de belangrijkste delen en die de organen van het apparaat vormen die van bekende merken motoren Isuzu of Nissan zijn). Reserveonderdelen zijn zeer snel beschikbaar en garanderen echte betrouwbaarheid.

YALE-merk( american) wordt wereldwijd erkend. Wij verkopen dit merk voor zijn betrouwbaarheid, zelfs voor intensief gebruik

 

Naast verkoop van vorkheftrucks biedt B2C een professionele service voor onderhoud, reserveonderdelen en handling equipment verhuur. Om contact met ons op te nemen,klik hier !

Les meilleures offres

2018
Occasion
2018
Occasion
Linde E 80/1279

98900 EUR

2016
Occasion
Toyota

90542 EUR

Occasion
EP EFL702

84300 EUR

2022
Neuf